28 januari

Dagens fundering och kanske veckans mest onödiga inlägg :D

OC genetik fail!


Insåg precis följande: Seth Cohens pappa Sandy och mamma Kirsten har båda blå ögon. Seth själv har bruna. Om det är något jag minns från högstadiets NO-lektioner så är det att två blåögda föräldrar aldrig kan få ett brunögt barn!
Hallå där, castingen, kom ihåg detta: bb+bb kan inte bli BB eller Bb!
Känns som att detta är ett misstag man ofta ser i flera serier och filmer faktiskt, när jag tänker efter... Kanske har castarna bara kollektivt missat genetik 1.01?
Och alltså, angående OC (<3): Jag älskar ju skådespelarna som de är... Men kunde de inte tvingat någon av föräldrarna att ha bruna linser i alla fall?
Eller så vill de att vi ska köpa att det just i Seth Cohens fall skett en En på miljonen-mutation som genererat dessa bruna ögon. För sådant kan tydligen hända. Men ändå... Stör mig!


Mamma                         +                        Pappa



= Barn?
(Alltså, ser ni hur skeptisk han ser ut?! Han måste precis ha insett att han är en genetisk freakshow...)

28 januari

Mår i alla fall något bättre idag, kanske ie blir en spetälsk helg trots allt :) Men vill ändå ta det lugnt idag. Dagen har för övrigt ägnats åt att betala tusen miljoner räkningar samt ett par avsnitt av en av världens mest allsmäktiga serier (även om Dexter fortfarande toppar), The O.C. <3 Åh så mycket underbar nostalgifeeling tillbaka till 04/05 man får av det alltså.




27 januari

Jag är sjukt. Inte i huvudet, eller jo, men i kroppen också. Även om jag hoppas att jag får slippa så känns det tyvärr som flunsan. Ont i huvudet, svullen i halsen, febrig och helt öm i hela kroppen. Åh, Panodil, hela mig!

Okej, så får se om jag är fit for jobbet imorgon. Men känns inte bra att gå dit och vara helt död och dessutom riskera att smitta ner både kolleger och elever. Men om jag vaknar helt kurerad imorgon så gärna! Det är segt att ligga helt ensam i ett tomt hem. Tomt p.g.a att de flesta av mina tillhörigheter nu befinner sig i bruna flyttlådor.

Anyway, på lördag kommer min underbara pappa och moster Marianne hit och hjälper mig köra saker till nya plejset. Skönt att äntligen få fart på dethära. Finns det någor tråkigare? Ska fan aldrig flytta mer i hela mitt liv, inte förrän jag är rik nog att betala både flyttpack, flyttstäd och transport. Och på måndag kommer min fina mamma och hälsar på och fixar med gardiner och grejer. Hon är en inredare av rang!

Crookboyy, var har du tagit vägen? Jag var ditt största fan :(

Kanske uppdaterar senare, troligtvis i feberyra. Tills dess, puss och kram!

Min syster Louise och jag i julas.
Classic snett leende på mig. Hur fan ler man rakt?



Min inredade moder var tydligen en lovande
basketspelare en gång i tiden. Var är de generna?

26 januari

ÅH FAIL på hur längesen det var jag skrev senast. Förlåt, trogna läsare (jag vet att ni finns! :D). En snabb sammanfattning av på senaste inträffade events värda att förtäljas:

1. Fest med kolleger i lördags. Sjukt god mat! Spårad stämning. Vuxna människor kan tydligen köra gärnet de med. Freestyleade dansmoves. Gitarrspel och sång. Somnade vid fem på morgonen. Men det var sweet!

2. Flyttförberedelser, åhh det gör mig tokig... Men det blir nog värt det sen hoppas jag :) Nu är det mest packa lådor och köpa möbler som gäller.

3. Födelsedag! Igår! Bästa sällskapet ever ever ever (Love, Märit, Oliver och Joppe <3). Middag och godaste kladdkakan med en side of handboll (Sverige torskade ju mot Danmark men ändå). Champagne! En flaska var helt lugn. Korken på den andra flaskan flög upp i taket (och hos Love är det ändå sjukt högt till tak) och halva dess innehåll hamnade i knät på mig. Men no worries för det var hur gott som helst! Sen blev det Vampire Lounge med godaste drinkarna och chillaste damtoaletten. Åh, totallyckad f-dag i år alltså :)

Nu till stunden vi alla väntat på, del 2 i följetången Anekdoter Ur Livet, bänka Er för:

Del 2 - Bakis i Jewland

Sagan tar sin början en junikväll 2009. Platsen för skådespelet är Hostel Elf i den tjeckiska hufvudstaden Prag.
En kväll i festlighetens tecken har Love, Tove, Niklas och jag spenderat på hostelet. För varför gå ut varje kväll när det säljs tokbillig öl i receptionen? Och plejset dessutom är till bredden fyllt med allsköns härliga resandefolk; skåningar, australiensare, tyskar, norrmän. Allt du kan önska, allt du kan peka på. Även om skåningarna nog var kåldolmarna i europaresornas Pippi Långstrumpbutik. Och om jag inte missminner mig fanns det i alla fall minst en akustisk gitarr på plats.
Det vankas ölspelet. Regler som för oss då framstod som fullkomli' vrutala. Typ: Den som snackar svenska måste dricka. Försök att inte prata svenska när det sitter en helröd skåning bredvid dig och försöker kommunicera på sitt alldeles egna tungomål... It can't be done va. Bättre blev det inte heller av att ölen (när receptionen till sist stängde i arla morgonstund) ersattes av någons jävla whiskey, osporadiskt men broderligt och systerligt disponerad i kaffekopparna från frukostservisen (mer high class än så blir det väl inte).
Någon gång på morgonkvisten tar vi oss genom den självförvållade dimman, hittar med nöd och näppe rätt rum och sängar och faller i välförtjänt dvala. Åh, att få sova ut...
Men icke!
För klockan 09.00 prick ringer klockan. Då är det dags att stiga upp. Det är utflyktsdag. Det är nämligen koncentrationslägerspaning planerad till just denna dag. Vi rusar upp, springer runt till olika busshållplatser, försöker desperat hitta någon som pratar en gnutta engelska. -Theresienstadt? Någon? Till sist kommer vi på rätt buss och kryssar genom ett grådisigt tjeckiskt landskap. Man (läs: jag) mådde väl sådär. Hela dagen spenderas sedan i arbetslägret, på ghettomuseet, i fängelset, i krematoriet, på gravplatsen och på galgbacken. En intressant upplevelse till trots så önskar jag att jag hade mått lite bättre under en utflykt som kanske inte var av den muntraste sorten.

Slutsats: bakfylla + koncentrationsläger = no deal.


Tove och jag i Terezin.



Jag vid porten till fängelsegården.



Läsa kartor i k-läger.



Lite festligare bild från jam på hostel med den finaste förstärkaren.




För att jag är på generöst humör idag bjuder jag även på en Dagens låt:
Jethro Tull – Hunting Girl

Hej sålänge!

20 januari

Bloggar från min meeegalånga lunchrast. Drabbades av helt sjuk överskottsenergi så jag har dansat och sjungit runt en sväng på skolan där jag arbetar. Härligt! Nu är det dags för ett helt nytt fenomen här på bloggen, nämligen en följetång jag valt att kalla Anektdoter Ur Livet. Det kommer bjudas på sjuka och mindre sjuka upplevelser jag varit med om här i livet. Några är bara väldigt random och de flesta saknar totalt betydelse över huvudtaget men har av någon anledning ändå blivit kära minnen i mitt hjärtas inre rum. Så, here goes:

Anektoder Ur Livet 1 - Steken

Detta tilldrar sig under den tid då jag konsumerade föda enligt LCHF (alltså lite kolhydrater och mycket proteiner och fett). Jag var bjuden på gästgiveri hos Fröken Tove på Lappkärrsberget och förväntan var stor. Jag möttes upp av Herr Love, min kavaljer för kvällen. Innan dess hade jag varit på MatDax Hökarängen och köpt en prima stek! Den kostade typ 40 kronor och skulle ätas ihop med lite tomater och ruccola. Love kunde med sitt tränade öga se att steken inte bara var av prima kvalle, den var även väldigt stor, även med stekmått mätt. Med steken i högsta hugg skulle vi borda tunnelbanan. Vi satte oss intill en kvinna som såg ut att vara innehavare av stor integritet. Mitt i all hast tappar jag den prima köttbiten mitt på golvetoch den landade precis så att den missade integritetskvinnans fötter.
Den gjorde ett äkta stekljud.
När den sedan skulle konsumeras hade jag råkat hälla en sås på som inte alls var god men som hade genomträngt hela steken så den var sjukt ovärd. Alla åt på den fast ändå fick vi typ slänga 85%.


19 januari

Nu är det klart och jag är godkänd som hyresgäst! Ska ringa om kontraktsskrivning imorgon och tjata lite så att jag kanske till och med får flytta in lite tidigare än det riktiga fatumet (1 februari). Åhh, så underbart!


Här kommer jag helt klart shoppa en del när jag blir söderböna :D Beyond <3


Och av ingen speciell anledning, en bild från mitt 20-årskalas (OMG, verkligen en helt år sedan detta?!) på mig och två av mina högst älskade vänner som dessutom har rimmande namn: Love och Tove. Märk väl kuben som jag helt klart löste den kvällen :P

I övrigt en väääldigt lång dag som med nöje avslutas med en natts härlig sömn. Har försökt få i mig de där fem frukterna och grönsakerna man ska ha i sig om dagen för att inte drabbas av någon akut vitaminbrist så imorgon blir det upp och fixa en rejäl sallad att ta med till jobbet. Den jag gjorde i morse bestod av en riven morot och ett rivet äpple, lite paprika, avocado och fetaost och blev faktiskt helt okej. Imorgon blir det samma och så ska jag försöka få i mig lite klementiner och en halv blodapelsin också. C-vitamin win! :D

Okej, det var allt från min spännande liv ikväll!



18 januari

En vecka till min födelsedag, åtta dagar till löning! Hemskt ledsen för utebliven uppdatering igår. När jag kom hem från jobbet och alla eskapader var jag så trött att jag bara stensomnade på en gång... Men då kommer alltså här avslöjandet om showen!

Vi var på Tyrol vid Gröna Lund och såg Viktor Rydbergs gymnasiers uppsättning av musikalen Cabaret. Det var verkligen helt enastående bra! Såna otroliga prestationer från alla deltagande, speciellt dansare, sångare och musiker. Och så är de bara 18 bast typ... Det var verkligen helt sjukt bra! Ända lilla klagomålet kan kanske vara att hela föreställningen blev lite väl lång, men i övrigt var det verkligen skillnivå på topp. Och om jag förstod saken rätt var det en del av låtarna som till och med var egenskrivna (?) :o Jag är som ni märker ingen Cabaretexpert av rang (hade det varit Jesus Christ Superstar hade jag förstås vetat direkt om någon musik var nyskriven!) men man fick helt klart massvis med inspiration. Både för hela cabaretfeelingen som sådan och så blev man lite sugen på att kanske ge sig in på musikalbiten, vem vet? :) Öva upp gamla dansmoves och gå en sväng hos en sångpedagog kanske? AHH, så många livsviktiga val - så lite tid!

Anyway, om någon funderar på att se den så tveka inte! Riktigt hög kvalité utlovas! :)

Ikväll tänker jag kolla på handbollen tror jag. Äntligen en sport där det kanske kan gå lite bra för Sverige? (I ivrig väntan på hockey-VM förstås!)

Imorgon blir det jobba till sent och sen (om jag orkar) lite after workhäng med classic gänget. Lördag är det storkalas i innerstan. Återkommer givetvis med fler detaljer.

Sitt inte hemma med korslagda ben, kom gör en stor entréee!




16 januari

Oouuhh, har inte bloggat på flera dagar nu. Sorry sorry trogna läsare, jag lovar att makea upp det! Helgen har bjudit på världens skönaste häng med Love och Joppe. Vi konsumerade Rotari Rosé som rekommenderat av självaste Bengt Frithiofsson och lite classic Newcastle och annat smått och gott! Sen jammade vi järnet på det och roterade runt på akustisk gitarr, elkgitarr, keyboard, munspel och sång. Tills vi insåg att klockan var två på natten så då drog vi ut istället och fekken fortsatte på classic Movitz i Gamla Stan. Alla var glada och ingen hamnade i rännstenen och ingen fick lungsot så det blev en win kväll! :D Hann även med lite shopping samt att faxa över massa nödvändiga papper för att (förhoppningsvis SNART) bli godkänd som hyresgäst på lägenheten.

Imorgon börjar arbetsveckan, i och för sig ganska kul tror jag för jag ska få gå gratis på en spännande show! Vilken det är kan jag inte riktigt avslöja än men imorgon återkommer jag med alla detaljer samt givetvis en ordentlig recension! En ledtråd kan ju vara att imorgon blir en rött läppstiftsdag!




Hej sålänge!

14 januari - tidig morgon

Åboy åboy, vilken lång dag! I mitt huvud är det förstås fortfarande sen torsdag kväll. Men väckarklockan som ska ringa upp mig till jobbet tycker nog att det är fredag morgon. Fredag i alla fall, välkomnas hjärtligt!

Så, stenskönt häng ikväll med Johan (den bioniske), Jessica och Marcus @Jessicas och Marcus tokmysiga lägenhet vid Mariatorget. Vi åt tacos, lyssnade på musik och hade det gött helt enkelt! Johan och jag fick en superexklusiv preview av Tess In Toulouse nya platta Street Art och det lät hur bra som helst! Sköna låtar, massor av olika roliga influenser fast ändå med en röd tråd genom hela. Med förhoppning om att inte förolämpa någon i bandet så skulle jag vilja påstå att det lät lite Latin-Cubano-Jamaica (säkert en helt korrekt term!) och det bjöds på både tango och reggae. Och så var ljudbilden hur bra som helst! Mixning win helt enkelt. Men detta var alltså VIP-premiären, för alla andra är det release den 30 januari som gäller! :D
Plats: Boulehallen (skönt häng btw), Närkesgatan 8, precis vid Nytorget på Södermalm. Tid: 21-01.

För mer info och lite smakprov:

http://www.tessintoulouse.com/

http://www.myspace.com/tessintoulouse





Imorgon får vi se vad resten av helgen kan tänkas ha att bjuda på.
Godnatt!

13 januari

Bloggar från jobbet! Ska alldeles strax börja min sista lektion för dagen. Ska köra lite Cubase med niorna. Känner mig väldigt ofashionabel idag tyvärr... Ugh, vill ha pengar och vara lite mindre stentrött tack! Hur många dagar till löning? Positivt är att på personalrummet finns en maskin som gör varm choklad, gratis. Bra grejer! Och klassen som kommer nu brukar vara lugna och fina så det ska nog inte bli några problem. Då kanske man kan komma ifrån jobbet innan det är nattsvart ute idag? Hoppas!

Auf Wiedersehen!

12 januari

Lägenhetsvisning med finaste Love idag! Lägenheten var helt GRYM. Toppläge, nyrenoverad och mysig, nästan precis allt man kan önska. Så jag är ja-tackad och klar nu, synd bara att man måste vänta upp till två veckor för defintivt besked från Svenska Bostäder. Typisk alltså, att allt ska ta så lång tid... Men den som väntar på nåt gott ;)


Min nya adress? :)

En liten reaktion också: Läste idag om ramaskriet mot American Apparels nya kampanj. Måste säga att jag blir så himla sur på folk ibland! Tydligen har den nya kampanjen beskrivits som både pedofilistisk och "creepy". Anledningen? Den visar (ganska avklädda, ganska unga) modeller. Någon av dem har tydligen dessutom lite halvt orakade armhålor. För det första: Alla är fria att tycka vad de vill om orakade armhålor. Jag är övertygad om att många tjejer med mig känner sig bäst när vi hyvlat lite både här och där, och det ska vi absolut inte skämmas för. Men dra inte igång ett hatkampanj mot ett företag som använder ett helt naturligt fenomen för sitt konstnärliga uttryck! Och för det andra och allra viktigaste: Modeller som arbetar för American Apparel är alltid 18 år eller över. Även om de hade varit klädda och sminkade att se ut som barn (vilket de inte är!) ser man klart och tydligt på deras kroppar att de inte är det. Det är dags för alla pedofilhysteriker där ute att inse följande: Barn har inte bröst. En enkel tumregel: Har det pattar är det ur biologisk synvinkel inte ett barn. Är individen dessutom mer eller mindre bevisligen 18 år fyllda är det inget snack om saken. Sen kan modellerna kläs hur lite eller mycket de vill, det är fortfarande inte ens i närheten av pedofili. Det är för mig otroligt att vissa människor gör en big deal av en klädkedjas kampanj när det faktiskt finns hundratusentals människor, främst kvinnor och barn som dagligen utnyttjas, misshandlas och säljs. Kanske dags att prioritera om?




11 januari - inlägg 2

Det blev en riktigt skön dag idag också! Efter jobbet stannade jag hos Love i stan en sväng. Vi käkade semlor, drog lite jam och hade det allmänt mysigt. Även om jag har kommit till insikt i att jag inte är något direkt munspelsprofs...

Imorgon är det lägenhetsvisning! Och jag är först i kön! Det är verkligen helt unbelievable.

Återigen, lite reklam för min egenhändigt skapade musik på MySpace:

http://www.myspace.com/siggy.laiberg




Mary Elizabeth Winstead i Death Proof. Typ snyggast ever ever ever! :D


Dagens 2daj4, dessa pumps från Ellos. Snygga OCH billiga!


11 januari

Man softar på jobbet, man tar det lugnt, man gör en MySpace:

http://www.myspace.com/siggy.laiberg

Och på den finns lite olika musikskapelser, båd ny och gammel! :D
För den lite djupare existensiellt tänkande människan rekommenderas Patty Hearst och Atomubåt och för den lite lättsammare popchillarn skulle jag köra på The Last Unicorn 1 och 2.

Åhh, jobbet är så segt just nu. Jag gör typ inget, vet inte riktigt vad jag ska göra eller var jag ska vara och skulle inte ha något emot att sova en liten stund...

Återkommer med lite roligare uppdateringar inom en snar framtid!


Bättre kan du, Britney!

Okej, ska inte spamma sönder bloggen men känner bara att jag måste få recensera en låt jag nyss hörde! Nämligen Britneys nyaste (släpps tisdag kväll amerikansk tid). Hold It Against Me är den första låt Britney släpper sen 2009 och kommer finnas med på hennes nya platta (ännu utan titel) som släpps i mars i år. Låten är dessutom producerad av min (och tydligen även Britneys) personliga favorit, Max Martin, så givetvis var förväntningarna på topp. Men tyvärr blev jag besviken. Den saknar melodi och karaktär och även om jag är övertygad om att den kommer spelas flitigt på många dansgolv i år saknar den totalt sväng i beatet. Det är bara ett basic dunka-dunka: dansbart - visst, roligt i längden - aldrig. Refrängen är tam och saknar power. En Gaga-rip i rätt stund kunde ha lyft låten betydligt men det är inte ens Keshaesquet. Man skonas tyvärr från starka melodier, dansiga syntar eller ens en catchy hook (tänk P-p-p-pokerface, p-p-pokerface (ma-ma-ma-maaah)). Nej, bättre kan både Britney och Max Martin! Mer babay babay och tillbaka till musiken som gör sin närvaro tillkännagiven inom loppet av en sekund!





Svar på fråga: II

En riktig frågesvarardag idag, men vad gör man inte för sina fans :P Dagens andra fråga kommer från en person som påstår sig vara min största idol. Varför den personen antar att den är min största idol återstår dock att begripa...
Frågan löd hur som helst: Hur många pizzakartonger har du hemma?

Givetvis skulle jag kunna svara med en helt godtyckligt uppskattad summa men då jag är en kvinna av reson och allmäna lösningar tänker jag istället ställa upp en ekvation att förklara sambanden:

Mängden pizzakartonger S, jag at any given time har hemma står i direkt relation till antalet konsumerade pizzor x, inom mitt hems ramar. Antalet påverkas givetvis även av faktorn y som representerar det antal pizzakartonger som av en eller annan anledning transporterats ut över hemmets gräns. I beräkningen måste hänsyn givetvis även tas till de fall där en kartong har en tillhörande pizza som ännu ej konsumerats = z. Förenklat kan man alltså påstå att:

S = x-y+z

Hoppas du är nöjd med ditt svar!



Svar på fråga

En läsare frågade tidigare idag vad jag jobbar med. Utan att säga för mycket kan jag i alla fall nämna att just nu är mitt jobb väldigt härligt. Sitter och käkar choklad och streamar nya family guy. Och får betalt för det! Sweet! :)

10 januari

Bloggar från jobbet,

allt är fint och ganska lugnt. Även om man är lite trött i huvudet. Gäspar mycket, något som tydligen har med syrebrist i hjärnan att göra. Låter lite lagom kul men jag lever än i alla fall. Solen lyser ute och det är nog någon enstaka plusgrad även om man inte skulle banga på att vara typ här:

På ett hotell vid Santa Monica Beach...


Good news är att nu är det bara 49 dagar kvar till 1 mars. OFFICIELLT VÅR! :D


Aaanyways, hörde att Elin Kling ska designa för HM. Det lär bli ganska fedt tror jag! Plus att 10% av intäkterna går till UNICEF = inget dåligt samvete! Elin for HM i butik 3 februari, om 24 dagar alltså :)



och bara två dagar till lägenhetsvisningen på Söder nu! Onsdag klockan nio, då smällert det.

OOOOOOCH: Ha det så kult på restaurangen!


9 januari, eller tekniskt sett den 10. Kvällsblogg!



Hejhej bloggen,

uppdaterar om en otroligt uneventful söndag. Borde egentligen sova för imorgon är det jobbdags men dygnet är lite snedvänt och det är mycket som surrar i huvudet. Idag har jag dock konstaterat följande: I varje Agatha Christie-berättelse eller adaption av desamma finns det några ständigt återkommande moment man som läsare/tittare närmast iskallt kan räkna med. Listan lyder som följer:

1. En ung kvinna
. Oskyldig eller skyldig, men helt klart oftast oskyldig. Tas till skyddsbarn av detektiven eller annan manlig karaktär. Refereras ofta till som 'Barnet', 'Fröken' eller 'Flickan' trots att hon inte allt för sällan är typ 25 bast.

2. En summa pengar. Mord begås nämligen så gott som aldrig ifall det inte finns lite pengar inblandade! Valutan som föredras är allra oftast guineas, shilling och ibland talar man även om några enstaka sixpence. Det här med dollar och pund är däremot bara dumma påhitt.

3. Expeditioner till Afrika. Någon eller några som vid något tillfälle begett sig på en Expedition i Afrika. Ett moment man som läsare/tittare knappast kan undgå. Expeditioner i Afrika är nämligen perfekta scenarion för att karaktärer ska råka ut för skandaler, ådraga sig exotiska sjukdomar, mystiskt försvinna för att sedan återvända eller kanske bara mördas rakt av. Det är nämligen svårt för anhöriga här i Europa att få nys exakt om vad som händer i Afrika, och om informationen kommer fram har det nästan alltid gått ett par år och är mestadels hörsägen. Och vad Expeditionen i fråga hade för egentligt syfte är oftast mindre relevant och förtäljs inte av berättelsen.

och sist men inte minst:

4. Butlers. Underbutlers och överbutlers som har pli på kockar, städerskor, maids, pigor och sällskapsdamer. Butlerhierarkin är en komplex social konstruktion i sig som det givetvis aldrig djupdyks i närmare i berättelsen. Och som tycks existera i vart och varannat brittiskt hushåll ända in på typ tidigt 80-tal.

Och med det sagt är det nog läggdags för min del :) Au revoir!

8 januari

Såå seg. Efter ett par riktigt fartfyllda dagar och nätter känner jag mig nu helt slut. Snuvig och trött, vill bara ligga i sängen hela dagen. Inte fixa med hår eller smink, vill helst slippa se mitt trötta jag i spegeln :P Ibland måste man nog bara kurera sig lite och ta en karensdag mellan varven!

Jag har blivit kallad på lägenhetsvisning! Känns så otroligt spännande. Tänk tänk tänk om allt klaffar som det ska och jag får lägenheten. Efter fyra och ett halvt år i Stockholm av inneboendeskap, runtflyttning och dyra andrahandsboenden. Nä, alltså jag vågar knappast hoppas. Men håll tummarna för mig nu! I slutet av nästa vecka borde jag få definitivt besked.

Dagens feta playlist:

The Rolling Stones – Under My Thumb
Genesis – Land Of Confusion
The Knife – You Take My Breath Away
The Knife – Heartbeats
Ekseption – Peace Planet: Badinerie from Suite No.2 In B Minor
Lou Reed – Perfect Day
Lynyrd Skynyrd – Simple Man
Lady Gaga – Telephone
The Fifth Dimension – Aquarius/Let The Sunshine In (The Flesh Failures) - (from the American Tribal Love Rock Musical "Hair") - Remastered 2000

och här finns den i sin helhet:
8 januari

Dagens föräldrafail:

 

Dagens Vill Ha:

Assassin's Creed: Brotherhood


7 januari

... och 18 dagar till min födelsedag! :D

Kvällen igår blev verkligen jättelyckad. God mat som tog Love med kockteam nästan två timmar att tillaga. Det blev koreanskt, ris och nudlar med dumplings och grejer. Och så goda fruktdrinkar på det! Tyvärr var det ingen som fotade under kvällen, ska verkligen försöka bli lite bättre på det!

En liten homage till en fantastisk vän, en underbar kock och i allmänhet stenskön snubbe. Love, du är bara så bra <3

Love i sitt esse, sommaren -08 i vårt dorm på ett hostel i Berlin.

Idag blir nog helt klart en väldigt slapp dag, om man inte ska ta sig ut ikväll det vill säga. Men fram tills dess ska jag bara ta det lugnt, hur skönt som helst! Och när det svenska vintervädret är som det är så blir jag bara mer taggad på att åka till något varmt ställe och chilla loss där, kanske plugga eller något. Åh, Kalifornien, en dag ska det bli du och jag! :)

6 januari

Hejhej bloggen,

alltså what's up med vädret? Mörkt och bara snöigt och trist. Någon mer än jag som längtar till våren? Tänk, vad fint det skulle sitta med bara tio extra plusgrader just nu. Men det är väl priset man får betala när man bor i ett i övrigt så fint land som Sverige :)
Och också: Vad är grejen med trettondagen? En random röd dag mitt i allt bara för att det var tretton dagar sedan det var en annan röd dag? Den här trettondagen tänker jag i alla fall spendera hos Märit med goda vänner, god mat och god dryck!


Är väldigt nyfiken på Escadas nya parfym, Taj Sunset, som borde släppas om inte allt för många veckor. För ultimat vårfeeling!



Spellista för kvällen blir:
White Lies – E.S.T.
Swedish House Mafia – Miami 2 Ibiza
The Rolling Stones – Under My Thumb
Far*east Movement – Like A G6
Jethro Tull – Hunting Girl
The Knife – You Take My Breath Away

och Max Martin 4eva in my heart:

Britney Spears – ...Baby One More Time


Puss och kram sålänge!

5 januari - inlägg 2

Sweet,

tillbaka hemma efter många viktiga ärenden över hela stan. Försöker få lite styr på mitt liv och även mitt hår så till chillmiddagen hos Märit imorgon ska det klippas, slingas, färgas och lockas. Vad gör man inte för en chillkväll?

Gud vad hungrig jag blev nu... Funderar på tacos till senlunch/tidig middag. Tacos brukar alltid gå bra. Utöver tacos peppar jag också att gå ut och dansa! Helst i sällskap av Hanna och Maria, två underbara vänner som brukar vara de i min bekantskap som taggar mest på att dansa. Tydligen är Mary lite krasslig nu men när hon piggnat till så ska vi göra den stockholmska clubscenen, vad det nu innebär exakt.. :P


Hanna, Maria och jag. Hittade ingen snygg bild på oss tillsammans så tog lite studentbilder för att lyckas med det enhetliga temat! Lägger upp ett och ett halvt år gamla bilder på oss, sorry girls, men ni är så fina ändå <3

En av mina läsare frågade om varför jag använder den header jag har nu istället för en annan (den första som jag försökte knåpa ihop i Photoshop). Mitt svar lyder: Därför att den förra var apful i jämförelse och jag suger på Photoshop ;)

Anyways...

Dagens 2daj4, följande kjol a la Gina Tricot:


Dagens härligt är möjligheten att få köpa en beggad iPhone från min kamrat tillika teknologiske bundsförvant Jesper Sandstorm. Ska det vara så ska det vara va?


Och så avslutar vi med en modern klassiker:



Klart slut för nu, brb! :)

5 januari

Tjatja bloggen! :D

Första inlägget här! Klockan är snart fyra, varför är jag vaken vid denna tid? Måste upp hur tidigt som helst imorgon, morgonstund har tvättid i mund. Haha, mund!

Okej, så idag peppar jag:

- Lägenhetsvisning på Södermalm om några dagar. Jag är först i kön! Tänk om man kunde få den, en minitvåa (tror jag, får väl veta for sure på visningen), helt okej hyra och bästa av allt: Mitt i stan typ! Inte riktigt SoFo men bara några kvarter norr om och 6 minuters promenad till Slussen eller Medis. Hoppas hoppas den blir min!

- Middagschill/vardagsfekke hos Märit på torsdag, kommer bi hur mysigt som helst!

- Dexter Morgan! Åh herregud, kan verkligen inte vänta tills säsong 6... i september...

- Att inspireras av valley girl.




- Baltasar gör vad han vill. För att crookboyy är i alla fall på topp 10 av Sveriges skönsjukaste personer.



- Och dagens låt: Nick Cave & The Bad Seeds – O Children, i alla fall delvis för att Harry Potter 7 del 1 var en mysig film :)

Okej, nu är min logout och sömn ganska long overdue, återvänder givetvis imorgon!

Puss och kram!




RSS 2.0